Poliţiştii bulgari s-au intoxicat cu gazele lacrimogene destinate protestatarilor - video

18 Mar 2019

Fix ca-n comediile bufe, polițiștii bulgari au reușit să devină victimele gazelor lacrimogene pe care le lansaseră împotriva demonstranților din fața clădirii parlamentului, după ce acestea au fost aduse înapoi de vânt, scrie DailyMail

  • Poliţiştii bulgari s-au intoxicat cu gazele lacrimogene destinate protestatarilor - video

Ofițerii asigurau un dispozitiv de intervenție  împotriva manifestanților antiguvernamentali care protestau în faţa Parlamentului bulgar în acest weekend, atunci când un membru al forţelor de ordine a decis că e momentul să-i disperseze folosind gazele lacrimogene.
 
Din fericire pentru protestatari și din păcate pentru ofiţeri, vântul puternic bătea în direcţia forțelor de ordine, gazul lacrimogen având efectul scontat numai că asupra polițiștilor. 

Timp de câteva minute substanța chimică i-a făcut total inactivi pe polițiști, care, pentru a scăpa de efectele iritante, și-au spălat fețele cu apă.

După modelul bucureștean sau francez, convocarea la proteste a fost lansată pe rețelele de socializare, protestatarii solicitând un referendum pentru a schimba guvernul, instalariea unei ”democraţii directe” şi ”lupta împotriva corupţiei,” potrivit Btvnovinite.

SHARE