Pensionar german, obligat de primar să renunţe la apartament pentru a putea fi cazaţi migranţi - video

27 Feb 2019

Dorința excesivă a statului german condus de Angela Merkel de a-și menține poziția în economia mondială, prin permiterea intrării unui flux constant de migranți în țară, considerați a putea acoperi necesarul de forță de muncă, despre care se consideră că nu este susținut de natalitatea băștinașilor, conduce la producerea unor situații absolut aberante pentru mințile normale.

  • Pensionar german, obligat de primar să renunţe la apartament pentru a putea fi cazaţi migranţi - video

Klaus Roth, un german în vârstă de 74 de ani, trebuie să părăsească apartamentul în care a trăit timp de 24 de ani pentru a face loc migranților alocaţi comunităţii, în virtutea unei legi care permite municipalităţilor să rezilieze un contract de închiriere cu un chiriaș în scopul de a găzdui refugiații    

În Esslingen, localitatea în care locuiește pensionarul german, ar trebui să se stabilească, pe lângă cei 40 deja găzuiți, încă șase noi imigranți. Consiliul local a decis ca noii locuitori ai comunei să primească drept locuință apartamentul lui Roth, conform Nürtinger Zeitung.

În ciuda vârstei sale, Roth lucrează încă ca șofer la o asociație medicală locală și ajută la îngrijirea altor persoane în vârstă.

De asemenea, culmea ironiei, Roth a fost implicat activ în Grupul de Lucru Asyl, ajutând migranții să găsească locuințe în momentul în care a izbucnit criza migranților în 2015.

Așadar, Roth ar trebui să părăsească apartamentul actual pentru unul mai mic. Potrivit sursei citate, pensionarul nu înțelege cererea municipalității. "Am investit o mulțime de bani și am lucrat în apartament. Am renovat de la zero ", a declarat Roth, care are, de asemenea, probleme cu deplasarea, după ce a suferit două operații.

"Suntem presați pentru a lua mai mulți refugiați. Municipalitatea a oferit lui Roth asistență pentru a fi ajutat la mutat", a motivat decizia primarul localității.

SHARE