Un motan a supraviețuit 2 luni închis într-un container mâncând păianjeni și lingând condensul de pe pereți - video

11 Sep 2020 | scris de Monica Nistor

Un motan a reușit să supraviețuiască timp de două luni, închis într-un container de transport, până când a avut norocul ca cineva să îi audă mieunatul disperat.

  • Un motan a supraviețuit 2 luni închis într-un container mâncând păianjeni și lingând condensul de pe pereți - video

Se presupune că Monty a putut să rămână în viață lingând condensul de pe pereții containerului și mâncând păianjeni, potrivit ITV News.

Monty, motănelul tigrat s-a strecurat în interiorul containerului la începutul lunii iulie și a rămas blocat până acum.

Proprietarii săi, Beverley și Paul Chapman, din orășelul Helston, Cornwall, Marea Britanie au împânzit în tot orașul afișe încercând să-l găsească, dar nu au primit nicio veste și au început să creadă că fusese ucis de o mașină.

Ei fost uluiți când au fost contactați de un veterinar, după două luni, care i-a anunțat că Monty, care fusese auzit mieunând în interiorul containerului, a fost identificat după microcip, este bine, sănătos, deși între timp a pierdut cam două treimi din greutate.

”Nu știu cum a supraviețuit, are 99 de vieți pisica asta”, a spus bucuroasă Beverley.

Stăpânii au spus că Monty este un explorator, îi plac foarte mult plimbările, așa că nu se miră că a ajuns în zona cu containere. ”Este foarte independent. Are șapte sau opt locuințe secundare - toată lumea îl iubește”, a spus stăpâna lui.

SHARE