'Misiune îndeplinită' - imaginea emoționantă cu câinele fostului preșefinte George Bush sr., de veghe la catafalc

04 Dec 2018 | scris de Monica Nistor

O imagine emoționanță surprinsă la sicriul fostului președinte american în care apare Sully, câinele care își demonstrează loialitatea față de cel de-al 41-lea președinte al Statelor Unite, George Bush, a făcut înconjurul lumii pe rețelele de socializare stârnind empatie și emoție.

  • 'Misiune îndeplinită' - imaginea emoționantă cu câinele fostului preșefinte George Bush sr., de veghe la catafalc

”Misiune îndeplinită”, este mesajul care însoțește imaginea postată pe contul de Twitter al lui Jim McGrath, purtător de cuvânt al familiei Bush, informează Huffington Post.

Imaginea, surprinsă duminică, îl înfățișează pe Sully, un Labrador retriever, lângă sicriul fostului președinte al Statelor Unite, care a murit vineri la vârsta de 94 de ani.

Câinele, care face parte din familia Bush din anul 2017, a fost special antrenat pentru a-l ajuta pe George Bush Sr. în activitățile zilnice. El a devenit celebru pe rețelele de socializare cu fotografii în care apare alături de fostul președinte.

”Gândurile noastre se îndreaptă spre familia Bush în aceste vremuri grele. A fost o onoare să i-l ofer pe Sully președintelui, pentru a-i fi alături în ultimele luni. Patriot și vizionar, președintele Bush va fi mereu un erou pentru persoanele cu dizabilități și familiile lor, datorită eforturilor de a aproba Legea Americanilor cu Dizabilități”, a precizat John Miller, președintele asociației de unde provine Sully.

SHARE