Ca între fete! Angela Merkel și Theresa May, chicoteală la summit-ul UE - video

11 Apr 2019

Moment amuzant împărtășit de cancelarul german Angela Merkel și premierul britanic Theresa May la începutul summit-ului european de la Bruxelles.

  • Ca între fete! Angela Merkel și Theresa May, chicoteală la summit-ul UE - video

Veselia s-a pornit după ce Merkel i-a arătat omologului britanic ceva pe tableta pe care o avea în mână, iar orice ar fi fost acolo era atât de haios încât le-a făcut să izbucnească în râs pe amândouă.

Deloc egoiste, cele două l-au cooptat și pe președintele Consiliului European Donald Tusk, care prezidează reuniunea.

Apoi sesiunea deschisă presei s-a închis, fără ca vreun cameraman, fotograf sau jurnalist să poată să fi văzut ce era pe tableta lui Merkel.

Deși marea problemă legată de summit era reprezentată de amânarea datei ieşirii Regatului Unit din Uniunea Europeană, toată lumea se întreabă în acest moment ce era atât de amuzant pe tableta lui Merkel.

Imediat au apărut tot felul de glume despre această situație - și cea mai apropiată de adevăr, confirmată de Downing Street, a fost cea care spunea că cele două și-au comparat preţurile costumelor pe care le purtau, amândouă de un albastru cât se poate de european. Un funcționar al UE a declarat chiar că Merkel şi l-ar fi achiziţionat pe al său la jumătate de preţ.

SHARE