Meghan Markle ignora din nou traditiile familiei regale britanice: doreste sa nasca la un spital american

27 Feb 2019

Conform lui Paul Burrel, fostul majordom al regretatei printese Diana, Meghan Markle, ducesa de Sussex, nu va lua in seama recomandarile cumnatei sale, Kate Middleton, sa nasca la o maternitate britanica si deja si-a facut planuri sa aduca pe lume bebelusul la un spital american, informeaza tabloidul britanic The Sun.

  • Meghan Markle ignora din nou traditiile familiei regale britanice: doreste sa nasca la un spital american

Kate a nascut la Lindo Wing St Mary’s Hospital. “Meghan e in stare sa ignore orice traditie britanica, atata timp cat e vorba de bebelusul ei”, a spus Burrel. “Si nici nu considera ca a sa cumnata este vreun exemplu de urmat”.

“Cred ca este o femeie puternica, careia ii place sa sfideze”, a declarat Burrel.

In plus conditiile din maternitatea britanica lasa, in ultima vreme, de dorit. In decembrie 2018, in ciuda faptului ca este spitalul preferat al Ducesei de Cambridge, the Lindo Wing a intrat in atentia autoritatilor din cauza igienei precare, luand doar doua puncte din cinci posibile. Astfel ca nu este o surpriza ca Meghan va invoca acest argument si va alege spitalul american Portland.

Pachetul de baza pentru maternitatea Portland costa in jur de 8000 de lire sterline, dar exista persoane care, pentru o nastere, au cheltuit si 500 000 de lire. Majordomul mai spune ca Meghan vrea sa sarbatoreasca dupa ce se naste bebelusul, in New York, cu prietenii, plimbare care cu siguranta i-ar aduce mania reginei.

“Regina este deasupra tuturor, in mod sigur il va chema la discutii pe Harry, daca Meghan va pleca cu el si cu bebelusul la New York. Maiestatea sa in mod sigur nu va intelege de ce este nevoie de atatea mofturi pentru o nastere”, a mai spus el.

Meghan Markle va aduce bebelusul pe lume in luna aprilie.

SHARE