Motivul demisiei asistentei Ducesei Meghan - stilul cu care a fost obișnuită la Hollywood

04 Dec 2018 | scris de Rodica Ungurean

Surse din interiorul Palatului Kensington au dezvăluit tabloidelor britanice motivul pentru care asistenta personală a Ducesei de Sussex, Melissa Toubati, , care a lucrat în trecut pentru cântăreţul Robbie Williams şi actriţa Ayda Field, a demisionat după doar şase luni în serviciul fostei actriţe americane.

  • Motivul demisiei asistentei Ducesei Meghan - stilul cu care a fost obișnuită la Hollywood

În momentul demisiei sale, oficialii Palatului Kensington au autorizat un membru al personalului să ofere o declaraţie sub anonimat în care să laude activitatea angajatei, care a fost unul dintre oamenii-cheie în organizarea nunţii cuplului regal. 

Surse de la Palat au dezvăluit presei britanice motivul pentru care angajata a dorit să demisioneze: presiunea uriaşă şi numeroasele cerinţe venite din partea Ducesei de Sussex. 

”Serviciul era foarte stresantă şi, în cele din urmă, a devenit insuportabil. Melissa era nevoită să se ocupe de foarte multe lucruri, pentru că Meghan avea o mulţime de solicitări, și a cedat, fiind copleșită.

Ea este o profesionistă şi este fantastică în ceea ce face, însă situaţia a fost aceasta şi ambele au decis că este mai bine să înceteze colaborarea. Meghan poate fi dificilă. Are standarde foarte ridicate şi este obişnuită să lucreze în ritmul de la Hollywood“, a declarat sursa citată. 

Cauza demisiei asistentei personale apare public într-o perioadă în care în media au apărut o sumedenie de zvonuri privind modul în care Meghan Markle îi tratează pe angajaţii Casei Regale.

Spre exemplu, se spune că Ducesa de Sussex obişnuieşte să se trezească foarte devreme şi are numeroase pretenţii şi solicitări pe parcursul unei zile, aspecte ce îi nemulţumesc pe unii dintre membrii personalului, care o acuză că lucrează în continuare în stilul în care a fost obişnuită la Hollywood. 

Dar Meghan nu naște doar plângeri, o altă sursă îi ia însă apărarea fostei actriţe americane: ”Pur şi simplu este o persoană căreia nu îi este teamă să-şi spună părerile. Chiar dacă multora li se pare că este insistentă şi exagerează cu solicitările, sunt şi foarte multe persoane care au îndrăgit-o imediat“.   

Pe lângă zvonurile privind personalitatea dificilă a soţiei Prinţului Harry, Casa Regală trebuie să lupte şi cu informaţiile potrivit cărora Ducesele Kate şi Meghan nu se înţeleg foarte bine, acesta fiind şi motivul pentru care cuplurile regale au hotărât să nu mai locuiască împreună începând de anul viitor.   

Pentru a elimina orice speculație privind aceste disensiuni, oficialii Palatul Buckingham au negat-o vehement, anunțând, într-o . scurtă declaraţie de presă, că William şi Kate vor petrecere Crăciunul împreună cu Harry şi Meghan. 

SHARE