Meghan Markle incearca s-o scoata din minti pe regina Marii Britanii: sustine ca bebelusul ei va fi vegan

08 Apr 2019

In cei trei ani de cand printul Harry si-a cunoscut actuala sotie, Meghan Markle a incercat in repetate randuri sa ocoleasca sau sa darame de-a dreptul cutumele Casei Regale engleze.

  • Meghan Markle incearca s-o scoata din minti pe regina Marii Britanii: sustine ca bebelusul ei va fi vegan

Mai nou, cum printesa Meghan ar urma sa nasca chiar in aceasta saptamana, a aparut un zvon conform caruia ea si-a convins sotul ca noul-nascut sa fie vegan, scrie publicatia britanica The Sun, iar regina n-ar fi incantata deloc de aceasta perspectiva.

Tabloidul britanic relateaza ca ar fi discutii intense pe acest subiect: chiar daca printul Harry i-ar da dreptate sotiei, in acelasi timp, nici nu vrea s-o supere pe bunica lui, regina. Scandalul a luat amploare mai ales ca nu este prima abatere, Meghan insistand sa schimbe protocolul regal ori de cate ori are ocazia. Regina Elizabeth s-ar fi si pronuntat pe acest subiect, al bebelulusului care ar urma sa adopte o dieta restrictiva, spunand ca in nici un caz nu va tolera acest lucru.

Conform publicatiei amintite, Meghan mananca doar plante in timpul saptamanii, iar Harry, de cand a cunoscut-o, prefera dieta vegetariana, mai putina carne si mai multe fructe si legume preparate termic.

Totodata, fosta actrita practica yoga, si-a constuit la Windson un studio special in acest scop, pe care l-a acoperit cu vopsea vegana, iar Harry mediteaza zilnic, dupa cum i-a dezvaluit unui calugar budist.

SHARE