Meghan Markle a bombanit-o pe Regina Marii Britanii, la retragerea denumirii de Sussex Royal

22 Feb 2020

Ducii de Sussex, Harry şi Meghan, nu vor mai folosi denumirea de "Sussex Royal" din primăvara lui 2020, informează sâmbătă BBC.

  • Meghan Markle a bombanit-o pe Regina Marii Britanii, la retragerea denumirii de Sussex Royal

"Ducele şi ducesa de Sussex nu intenţionează să folosească 'Sussex Royal' în niciun domeniu începând din primăvara anului 2020", a anunţat un purtător de cuvânt al cuplului.

Pe de alta parte, tabloidele britanice scriu ca Meghan Markle considera ca Regina Marii Britanii cere prea mult de la nepotul sau care, fie ca vrea sau nu, este vlastar regal. “Sangele apa nu se face”, a spus Markle, ripostand fata de retragerea denumirii Sussex Royal.

Decizia survine după mai multe săptămâni de discuţii între cei doi şi familia regală britanică cu privire la modul în care cuplul se va prezenta lumii pe viitor, după ce au anunţat că vor renunţa la îndatoririle regale.

Date fiind regulile guvernului britanic cu privire la utilizarea cuvântului "Royal", Harry şi Meghan au fost de acord ca noua lor organizaţie non-profit să nu se numească Sussex Royal Foundation, după cum a explicat purtătorul de cuvânt.

De altfel şi cererea de înregistrare a mărcii Sussex Royal a fost retrasă.

Harry şi Meghan se vor retrage oficial din poziţia de membri seniori ai familiei regale pe data de 31 martie.

SHARE