Meghan a născut un băiețel! Prințul Harry, tată pentru prima oară

06 Mai 2019

Prinţul Harry  devenit tată pentru prima dată. Ducesa de Sussex, Meghan Markle a a dat naștere unui băiețel, potrivit unui anunţ făcut de reprezentanţii Palatului Buckingham pentru BBC.

  • Meghan a născut un băiețel! Prințul Harry, tată pentru prima oară

După zile întregi de speculaţii şi zvonuri care spuneau că mult-așteptatul bebeluşul regal s-ar fi născut deja, Palatul Buckingham a anunţat oficial că Ducesa Meghan a născut în această dimineață. 

Conform declarației oficialilor de la Palatul Buckingham, nașterea a avut loc la ora 5.26 GMT, iar Meghan și bebelușul sunt bine sănătoși. 

Bebelușul, al cărui nume nu a fost dat publicității, cântărește 3.260 kilograme.

Mama Ducesei de Sussez, Doria Ragland, ”care este extrem de fericită de venirea pe lume a primului său nepoțel”, a fost alături de cuplul princiar în acest moment deosebit.

”Cuplul princiar mulțumește publicului pentru suportul arătat și pentru că au împărtășit împreună acest moment special al viețiilor”, se arată în finalul comunicatului Palatului Buckingham.

Meghan a ales să nască la reşedinţa cuplului, ferma Frogmore de pe domeniul Castelului Windsor, iar soţul ei, Prinţul Harry, îi este alături. 

Primul copil al Ducilor de Sussex va fi al şaptelea în linia de succesiune la tronul britanic, după Prinţul de Wales, Ducele de Cambridge şi copiii lui - Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis - şi Ducele de Sussex. Copilul este al optulea strănepot al Reginei Elisabeta.

Sexul şi numele celui mai nou membru al familiei regale vor fi dezvăluite după naştere. 

O naştere regală generează întotdeauna un număr uriaş de speculaţii în Marea Britanie, însă acum explozia de entuziasm este şi rezultatul incredibilei popularităţi de care se bucură Ducesa Meghan, la un an de la căsătoria cu Prinţul Harry, notează AP.

După anunţul referitor la sarcina Ducesei Meghan, pariorii au ales în majoritatea cazurilor opţiunea naşterii unei fetiţe, care ar urma să primească prenumele Diana, în onoarea mamei Prinţului Harry, sau Allegra, prenume italian adorat de Lady Di. Pariuri se fac şi în ceea ce-i priveşte pe viitorii naşi ai bebeluşului, printre favoriţi fiind soţii Clooney, soţii Beckham, Serena Williams, Elton John şi Oprah Winfrey.

SHARE