Megan Merkle nu a primit nici pana acum cetatenia britanica! Autoritatile britanice inca o considera cetatean american

17 Noi 2019

Au trecut doi ani de cand ducesa Meghan Markle, casatorita cu printul Harry, a aplicat pentru cetatenia britanica. Inca nu a primit nici un raspuns, iar surse au declarat pentru publicatia The Sun ca fosta actrita nu este deloc incantata ca nu primeste un tratament preferential din partea autoritatilor britanice. 

  • Megan Merkle nu a primit nici pana acum cetatenia britanica! Autoritatile britanice inca o considera cetatean american

Dupa ce, recent, Printul Harry a declarat ca sotia lui si el sunt nefericiti pentru ca sunt vanati de presa, ca orice gest le este interpretat, ca se inventeaza mult pe seama lor, ca relatia cu William nu mai este ce era odata – lasandu-si fratele masca -, un nou motiv se adauga pe lista de nemultumiri a cuplului, si anume faptul ca ducesa de Sussex este in continuare considerata cetatean american de catre guvernul Marii Britanii. 

Un prieten al ducesei a declarat pentru Daily Mail urmatoarele: ‘Cred ca este o stire senzationala in intreaga lume ca, maritata cu nepotul Reginei Marii Britanii si mama copilului lui, Meghan nu a primit cetatenie”, a spus el. 

Vestea si mai proasta pentru Meghan este ca nimeni nu se grabeste sa-I acorde cetatenie sau sa urgenteze procesul de acordare si ca ducesa va trece, ca orice cetatean de rand, prin toate etapele, ceea ce ar insemna ca mai are de asteptat vreo cativa ani buni. 

SHARE