Ce Romeo și Julieta?! Cap al Mafiei siciliene a comandat eliminarea propriei fiice, îndrăgostite de un polițist!

14 Mar 2019

Mai ceva ca în Verona, pe vremuri, fiica șefului unui clan mafiot din Sicilia s-a îndrăgostit de un polițist. Cum era și firesc, conform antecedentelor, mafiotul n-a răbdat un asemenea afront și i-a cerut fiului său să-și asasineze sora, informează The Guardian.

  • Ce Romeo și Julieta?! Cap al Mafiei siciliene a comandat eliminarea propriei fiice, îndrăgostite de un polițist!

Pino Scaduto, șeful clanului Bagheria, era furios că autoritățile începuseră să-i șicaneze.  Scaduto fusese arestat la începutul anului și eliberat în luna aprilie, iar acest comportament l-a pus pe seama relației sentimentale pe care fiica sa o avea cu un ofițer din poliție.

Anchetatorii au descoperit mai multe amenințări, mascate, în schimbul de scrisori purtat de tânără,  aflată în închisoare, cu tatăl său.

Scaduto i-a spus fetei că o așteaptă un cadou din partea sa, cerându-i fiului său să își omoare sora pentru că devenise informator al poliției.

Însă Scaduto Junior, acuzat deja de crimă, a refuzat să-și omoare sora, lucru aflat de anchetatori, după ce au interceptat o convorbire telefonică a celor doi. ”Dacă vrei să o faci, n-ai decât s-o faci singur. De ce să mă bag eu în problema asta? Am doar 30 de ani”, i-a spus tânărul mafiot celui mai în vârstă.

Scaduto a încercat apoi să un profesionist pentru a-i ucide fiica, însă respectivul a refuzat, motivând că nu vrea să se amestece în certurile de familie ale mafiotului.

”Astăzi am arestat un cap al mafiei care voia să își ucidă propria fiică, pentru că are o relație cu un polițist. Mafioții spun despre ei că sunt oameni de onoare. Însă unde este onoarea atunci când dai ordine pentru asasinarea propriului tău copil?”, a declarat ministrul italian pentru afaceri externe, Angelino Alfano.

Scaduto a fost arestat, alături de alți 15 membri ai clanului mafiot Bagheria.

SHARE