Fostă membră a Pussycat Dolls: Nu am fost membră a unei trupe, ci a unui grup de prostituție!

12 Apr 2019

După ce hărțuirea sexuală din lumea filmului a primit un nume la Hollywood: Harvey Weinstein, explozia provocată de acest scandal dezlănțuie o reacție în lanț, toată lumea entertainment-ului părând să fie afectată de acest sindrom.

  • Fostă membră a Pussycat Dolls: Nu am fost membră a unei trupe, ci a unui grup de prostituție!

Într-o serie de postări pe Twitter, cântăreața Kaya Jones, fostă membră a Pussycat Dolls, dezvăluie că grupul era mai degrabă un cerc de prostituție, în care componentele erau forțate să facă sex cu diverși tipi cu influență în industria divertismentului.

”Adevărul e că nu am făcut parte dintr-o trupă de fete, ci dintr-un grup de prostituție. Oh, s-a întâmplat să cântăm și să fim faimoase, în timp ce proprietarii noștri făceau bani”, scrie Jones pe Twitter.

”Cât de rău a fost? Întreabă lumea... Atât de rău încât am fost nevoită să mă îndepărtez de visul meu, de colegele de trupă și de o afacere care făcea 13 milioane de dolari. Știam că ne îndreptăm către numărul unu”, explică Kaya Jones, într-un alt mesaj.

”Manageri, directori executivi, agenți sau alți artiști... Chiar dacă te culci cu unul, chiar dacă n-ai dorit să faci lucrul ăsta, ești pasată la următorul. Atunci când faci parte dintr-o echipă trebuie să demonstrezi lucrul acesta. Asta înseamnă că trebuie să te culci cu cine ți se spune.

Dacă nu o faci, nu vor face nimic pentru a te promova și chiar mai mult... te vor agăța de o poveste cu droguri pe care o vor folosi împotriva ta. Da, corect! Se încă o dată victimă!”, a mai declarat Kaya Jones, într-un interviu acordat InfoWars.com, ulterior postărilor de pe Twitter.

Jones a părăsit Pussycat Dolls în 2005, după doi ani de activitate în trupa formată de coregrafa Robin Antin, manageriată de Interscope Geffen A&M Records. 

Robin Antin, fondatoarea Pussycat Dolls, a calificat declarațiile lui Jones drept ”minciuni ridicole, dezgustătoare, pe care Jones le-a făcut doar pentru că era în căutarea a 15 minute de notorietate”.

Antin mai spune că Jones nici nu a fost cu adevărat o componentă a Pussycat Dolls, ci doar una dintre cele multe, încercate de-a lungul timpului. 

SHARE