Italia. Doi albanezi s-au repezit cu dinții-n urechea unui român, pentru a-i smulge Rolex-ul de pe mână!

02 Apr 2019

Un român aflat în vacanță nici nu bănuia că etalarea unui standard de viață ridicat va stârni și altceva decât admirația celorlalți muritori pe care îi va întâlni pe plaiuri italiene, spune povestea ilgiornale.it.

  • Italia. Doi albanezi s-au repezit cu dinții-n urechea unui român, pentru a-i smulge Rolex-ul de pe mână!

Întâmplarea s-a petrecut la începutul acestei săptămâni, în Montecatini, în provincia Pistoia. La 30 de ani, la braț cu iubita, într-o plimbare romantică pe străduțele micii localități din Toscana, românul a picat fix sub scanner-ul a doi hoți de origine albaneză, care i-au văzut, evaluat și în cele din urmă dorit ceasul Rollex pe care îl purta la mână.

Cum transferul de proprietate nu s-ar fi putut face cu vorbă bună, albanezii l-au atacat, mișelește, punându-l la pământ sub o ploaie de lovituri cu pumnii și picioarele. Nici asta n-a fost destul de convingător, românul ținând neapărat să păstreze ceasul.

A  fost momentul în care unul din albanezi a compilat cu proprii neuroni soluția salvatoare: și-a înfipt dinții într-una din urechile victimei sale, în cele din urmă, durerea făcându-l să cedeze Rollex-ul.

Chiar și așa, totul s-a dovedit a fi în zadar, albanezii părăsind locul incidentului cu aceeași frustrare - că unii sunt mai bogați. Rollex-ul pentru care s-au luptat și au consumat atât de multă energie era un FALS! După ce-au realizat acest lucru, l-au aruncat înapoi victimei, nu înainte de-a o lovi și pe iubita acestuia, fără urmări fizice evidente.

În momentul de față, românul cu urechea mușcată se află tot în Toscana, dar internat într-un spital, pe care-l va părăsi după șase zile de îngrijiri medicale.

Hoții, albanezi, au fost arestați la doar patru ore de la producerea agresiunii.

 

SHARE