Infidelitatea unui soț a provocat aterizarea de urgență a unei curse aeriene!

20 Dec 2018

O cursă aeriană Qatar Airways, ce făcea legătura între Doha și Bali a fost nevoită să aterizeze de urgență pe aeroportul Chennai, în sudul Indiei, din cauza unor turbulențe deosebite - un scandal între soți, informează 20minutes.fr.

  • Infidelitatea unui soț a provocat aterizarea de urgență a unei curse aeriene!

Unul dintre călători, un bărbat iranian care mergea în vacanță alături de soție și de copil, a resimțit total copleșitor perspectiva călătoriei și a considerat că cel mai bun lucru pe care îl putea face era să tragă un pui de somn.

A adormit buștean! Soția lui și-a zis că nici nu putea exista un moment mai potrivit de a-și astâmpăra curiozitatea, în legătură cu secretele ascunse de telefonul soțului. Smartphone-ul, s-a deblocat atunci când a recunoscut amprenta utilizatorului, dar, deși e inteligent, nu a putut sesiza și faptul că soția se folosise de somnolența bărbatului pentru a-i pune degetul pe ecran.

Evident, telefonul ascundea mesajele pasionale ale unei relații extraconjugale a bărbatului. De aici a început tărăboiul, mai întâi unul verbal. Dar cum nervii erau mult prea mari, s-a trecut și la faza loviturilor, femeia fiind cea care  a început să-și altoiască consortul.

Cum lucrurile nu s-au potolit, comandantul a luat decizia de a ateriza de urgență pe cel mai apropiat aeroport, pentru a-i debarca pe scandalagii, care au fost așteptați chiar și de o echipă de luptători antiteroriști. 

Cuplul iranian și-a petrecut 24 de ore în India, reluându-și voiajul spre Bali, din fericire pentru conturile lor, fără să primească vreo amendă.

SHARE