Harry si Meghan, indepartati din Marea Britanie dupa nasterea copilului?

22 Apr 2019

Se pare ca da... Duminica, o publicatie britanica, Suday Times, a lansat aceasta ipoteza, pentru ca astazi majoritatea ziarelor confirma cel putin ca Harry, impreuna cu familia, ar pleca, la sugestia familiei regale britanice, intr-o tara din Africa, dupa ce se va naste copilul.

  • Harry si Meghan, indepartati din Marea Britanie dupa nasterea copilului?

Zvonurile spun ca, din cauza ca Meghan, sotia lui Harry, nu se intelege deloc cu cumnata ei, Kate, dar si pentru ca ducii de Essex se bucura de popularitate imensa la nivel mondial, familia regala s-a gandit sa-i indeparteze pe viitorii parinti din centrul atentiei si sa le sugereze mutarea undeva intr-o tara africana.

La nivel oficial insa, Meghan, vestita pentru campaniile ei de binefacere, dar si Harry vor munci pentru Commonwealth, pentru organizatii caritabile si promovarea Marii Britanii peste hotare. Popularitatea cuplului Harry - Meghan nu convine deoarece tronul va reveni fiului mai mare al printesei Diana, William, iar dezbinarea poporului ar fi periculoasa pentru acel moment. 

„Discuțiile sunt încă la început, însă planul urmărește să găsească o nouă modalitate prin care Marea Britanie să-și folosească abilitățile și puterea pentru a face un lucru bun, cel mai probabil în Africa”, le-a spus o sursă celor de la The Sunday Times

Pe de alta parte, printul Harry ar fi de acord, el declarand de mai multe ori ca iubeste Botswana, unde a fost si insotit de Meghan de doua ori. 

Palatul Buckingham nu a negat afirmațiile, însă nici nu le-a confirmat: „Orice planuri viitoare în ceea ce-i privește pe Ducele și Ducesa de Sussex sunt doar speculații în acest moment. Nu au fost luate niciun fel de decizii în legătură cu rolurile lor viitoare. Ducele va continua să-și îndeplinească rolul de Commonwealth Youth Ambassador.”

Conform Sunday Times, planul ar fi fost întocmit de Sir David Manning, ambasadorul britanic în Statele Unite și consilier în atribuții constituționale și internaționale, iar Lord Geidt, secretarul privat al bunicii lor, Regina Elisabeta a II-a, ar fi fost implicat, de asemenea, în discuție. 

Publicația a scris și despre mărturiile unor surse din interiorul palatului care ar fi declarat că Harry și Meghan ar urma să primească un rol oficial în urma căruia ar sta în străinătate doi sau trei ani, și că orice decizie în legătură cu locul în care vor merge nu va fi luată până în anul 2020.

Pe de alta parte, intr-o stire recenta publicata de Daily Mail se afirma ca bugetul necesar acoperirii securitatii familiei lui Harry, pentru un an, ar ajunge cam la 130 de milioane de lire sterline.

SHARE