Prima declarație a Prințului Harry după nașterea fiului său: Sunt atât de mândru de soția mea - video

06 Mai 2019

Plin de fericire și încântare, Prințul Harry a dat presei o scurtă declarație cu privire la nașterea primului său copil.

  • Prima declarație a Prințului Harry după nașterea fiului său: Sunt atât de mândru de soția mea - video

Prințul Harry le-a spus jurnaliștilor adunați la Windsor că încă nu s-au decis ce nume va avea copilul și că cel mai nou membru al familie regale britanice va fi prezentat lumii peste două zile.

”Sunt foarte încântat să vă anunț că Meghan și cu mine avem un băiețel care s-a născut în cursul dimineții, un băiat foarte sănătos. Mama și bebelușul se simt foarte de bine. A fost cea mai uimitoare experiență pe care mi-am fi putut-o imagina vreodată.

Amândoi suntem extrem de încântați și atât de recunoscători pentru toată dragostea și sprijinul tuturor. A fost uimitor, așa că am vrut să împărtășesc asta cu toată lumea”, a declarat Harry, radiind de fericire.

”Încă ne gândim ce nume îi vom da. A fost uimitor. Sunt atât de mândru de soția mea. Orice părinte și tată spune că copilul tău este superb, dar acest copil este uimitor”, a mai spus Prințul Harry.

Băiețelul lui Harry și a lui Meghan a cântărit 3.26 kg la naștere și a venit pe lume în cursul dimineții zilei de 6 mai 2019. 

SHARE