Fiul unui miliardar comerciant de arta a scapat de inchisoare pentru ca judecatorul a considerat ca nu s-a maturizat inca, la 31 de ani

30 Aug 2019

Deciziile judecatoresti care uimesc publicul sunt luate peste tot in lume, nu doar in Romania, asa cum suntem tentati sa credem. Fiul gelos al unui multmiliardar din business-ul cu arta risca inchisoarea pentru ca prietena lui l-a dat in judecata pentru violenta si tentantiva de crima asupra ei.

  • Fiul unui miliardar comerciant de arta a scapat de inchisoare pentru ca judecatorul a considerat ca nu s-a maturizat inca, la 31 de ani
  • Fiul unui miliardar comerciant de arta a scapat de inchisoare pentru ca judecatorul a considerat ca nu s-a maturizat inca, la 31 de ani

Totul s-a petrecut in Marea Britanie, informeaza publicatia The Sun. Tanarul de 31 de ani, Vile Joseph Nahmad, a fost lasat in libertate de judecatorul Jeffrey Pedgen, chiar daca Nahmad fusese reclamat si de fosta lui prietena, tot pentru violenta.

Judecatorul si-a motivat sentinta spunand ca acuzatul are un fond sufletesc bun, doar ca nu s-a maturizat inca. Georgia Barry, 20 de ani, reclamanta, s sustinut ca Nahmad, consumator de cocaina, a strans-o de gat intr-o criza declansata de droguri si alcool, si a tarat-o prin casa, doar pentru ca a sunat-o un alt barbat.

Apoi, cateva luni mai tarziu, a dat-o cu capul de perete si a plesnit-o peste fata, deoarece Georgia i-a povestit ca a mai avut un prieten inaintea lui, pe care l-a sarutat. Fata a mai spus ca a lovit-o peste picioare si a amenintat-o cu cutitul, tot din cauza geloziei pe care Nahmad nu si-o poate controla.

Nahmad nu a recunoscut ca a amenintat-o cu cutitul, dar a marturisit ca este consumator de cocaina. Judecatorului Jeffrey Pegden nu I s-a parut un caz grav, astfel ca i-a dat pedeapsa 14 saptamani de condamnare cu suspendare si a spus: “Acuzatul are un fond sufletesc bun. Iau in calcul, atunci cand dau aceasta decizie, ca nu este suficient de matur”.

Joseph este fiul multimiliardarului Ezra Nahmad, care apare in topul Forbes al primilor 30 de oameni cei mai bogati din lume. Joseph figureaza in evidenta unui psihiatru, care a depus marturie ca tanarul a fost ironizat si batut in scoala de colegi cand era mic si astfel sunt explicate accesele de violenta, crize accentuate de consumul de alcool si droguri.

SHARE