Ducii de Sussex nu vor să facă public certificatul de naştere al fiului lor. Bebelusul lor a venit pe lume mai devreme?

12 Mai 2019

Ca printului Harry si lui Meghan le place sa incalce traditiile regale, deja e un lucru cunoscut. Cea mai noua gaselnita a celor doi este ca refuza sa faca public certificatul de nastere al fiului lor, lucru care da nastere unor intrebari. In document, se precizeaza locul si ziua nasterii lui Archie Harryson. Englezii se intreaba ce au de ascuns cei doi, mai ales ca William, fratele mai mare al lui Harry, si Kate, nu au avut nicio problema sa arate public actele de venire pe lume ale celor trei copii ai lor.

  • Ducii de Sussex nu vor să facă public certificatul de naştere al fiului lor. Bebelusul lor a venit pe lume mai devreme?

Documentul prin care se anunța nasterea copilului – afișat în fața palatului Buckingham, reședința oficială a reginei Elizabeth a II-a, potrivit tradiției – a fost semnat de monarh în persoană și nu de medicii care au asistat la naștere.

Astfel că nu se știe deocamdată unde a născut ducesa, s-a aflat doar că prințul Harry a asistat la venirea pe lume a fiului său, însă există zvonuri că Meghan a fost internată în Spitalul Portland din Londra, acolo unde au nascut si Liz Hurley, Jools Oliver, soția maestrului bucătar Jamie Oliver, și de ducesa Sarah de York. Saloanele VIP pentru mamă și copil din acest spital costă aproximativ 37.000 de dolari pe noapte. Apoi, se mai vehiculeaza teorii conform carora Meghan ar fi nascut mai devreme decat a declarat, pentru a lasa mai mult timp intre ziua venirii pe lume a copilului si cea in care s-a simtit pregatita sa apara in fata presei.

 

SHARE