Ducesa Kate confirmă că a născut cei trei copii sub hipnoză

16 Feb 2020

Scăpată de concurența lui Meghan Markle în privința celei mai iubite prințele din Regat, Ducesa de Cambridge, Kate Middleton a confirmat, într-un interviu, zvonul care circulă de mai mulţi ani, respectiv că şi-a născut cei trei copii sub hipnoză. 

  • Ducesa Kate confirmă că a născut cei trei copii sub hipnoză

Faptul că Ducesa Kate a apelat la hipnoză pentru a-şi trata violentele crize de greaţă de care a suferit în timpul sarcinilor era deja cunoscut.

Participând în premieră într-un podcast, ”Happy Mum, Happy Baby”, Kate a confirmat că şi-a născut cei trei copii sub hipnoză şi că nu i-a cerut părerea despre această decizie soțului său, Prinţul William.

”Era ceva ce voiam să fac pentru mine. Am văzut cu adevărat ce putere au meditaţia, respiraţia profundă (…) Când eram bolnavă în timpul sarcinii, mi-am dat seama că, prin intermediul acestor mici gesturi, aş putea prelua controlul în timpul naşterii", a explicat Kate.

Ducesa Catherine a mai vorbit în podcast-ul realizat de Giovanna Fletcher despre viaţa sa ca mamă a trei copii, dar şi despre copilăria sa.

”Am avut o bunică uimitoare, care îşi petrecea mult timp cu noi, prin activităţi artistice şi de meşteşugărit, grădinărit în seră şi gătit şi încerc să includ aceste experienţe pe care ni le-a oferit în cele pe care le trăiesc alături de copiii mei acum", a povestit Kate, potrivit BBC.

Interviul a făcut parte dintr-o campanie iniţiată de Kate privind o mai mare conştientizare a problemelor cu care se confruntă părinţii tineri.

SHARE