Dezvaluiri socante despre Michael Jackson, in urma publicarii rezultatelor autopsiei

22 Feb 2020

La 50 de ani, atunci cand si-a pierdut viata, Michael Jackson era o umbra a ceea ce fusese: supranumit Regele Pop-ului, adulat de tinerii din intreaga lume, unul dintre cei mai remarcabili dansatori ajunsese la 50 de kilograme, se lupta cu anorexia si cu dependenta de analgezice, scrie Daily Mirror.

  • Dezvaluiri socante despre Michael Jackson, in urma publicarii rezultatelor autopsiei

In momentul realizarii autopsiei, medicii legisti au descoperit ca Michael Jackson nu avea nimic in stomac cu exceptia medicamentelor anti-durere, fara de care nu mai putea trai.

Şoldurile, încheieturile şi umerii cântăreţului erau acoperiţi de urme de injecţii atribuite administrării de analgezice de către medicul său. Buzele lui Jackson erau tatuate cu roz iar sprâncenele, cu negru, în timp ce partea superioară a frunţii era colorată încât să mascheze marginea perucii.

Vedeta avea vânătăi pe genunchi şi pe gambe şi prezenta tăieturi pe spate, care ar fi fost cauzate de o cădere. Corpul avea zone de piele mai deschise şi altele mai închise la culoare, lucru care confirmă ca suferea de vitiligo.

Părul ondulat care îi ajungea până la umeri era, de fapt, doar o perucă lipită de scalpul artistului. Sub perucă, arată documentele date acum publicităţii, Michael Jackson era complet chel, cu excepţia unor zone de puf roz.

Michael Jackson ar fi inceput sa poarte peruca dupa ce, in timpul filmarii unui clip pentru Pepsi, parul i-ar fi luat foc, iar o camera a surprins un moment in care scalpul lui Jackson era afectat de rani grave. Tot din cauza acestui accident, intamplat in 1984, Jackson a devenit dependent de analgezice, pe care I le prescria si administra medicul sau, Conrad Murray.

De altfel, artistul a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei supradoze de propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer si pe care i-l prescria doctorul Murray.

Medicul a fost găsit vinovat de ucidere din culpa şi a fost condamnat la patru ani de închisoare. El a fost eliberat în octombrie 2013, după ce a petrecut aproape doi ani în închisoare.

SHARE