Primele imagini cu bebelușul lui Meghan Markle și al Prințului Harry - video

08 Mai 2019

În fața unor jurnaliști selectați pe sprânceană, surâzători, Meghan Markle și Prințul Harry au satisfăcut curiozitatea britanicilor și a întregii lumi prezentându-l pe bebelușul lor născut în urmă cu două zile. 

  • Primele imagini cu bebelușul lui Meghan Markle și al Prințului Harry - video

”Are cel mai dulce temperament, este foarte calm. Este un vis împlinit”, a spus Meghan Markle.

”Nu știu cu cine seamănă”, a glumit prințul Harry, izbucnind în râs.

Cuplul  a declarat că Regina Elizabeta a făcut cunoștință cu cel mai proaspăt membru al familiei tot în cursul zilei de astăzi.

”Este magic, este minunat. Am alături cei mai buni doi băieți din întreaga lume, așa că sunt foarte fericită”, a spus Meghan despre primele zile de maternitate.

”Este minunat. Să fii părinte e minunat. Au trecut doar doua zile și jumătate, trei, însă ne bucurăm foarte nult să avem alături acest bulgăre de bucurie”, a spus Prințul Harry.

Între timp, la casele de pariuri mulţi încearcă să ghicească numele copilului. Iar variantele puse în joc sunt diferite.

“Alexander este printre favorite, dar nu a fost un prenume popular la început, înainte să aflăm sexul bebeluşului. Avea o cotă de 33 la 1, acum are aproximativ 3 la 1”, spune reprezentanta unei case de pariuri.

Pe lista apar si alte variante - James, Arthur si Spencer - numele de familie al Printesei Diana înainte de căsătorie. Pe de altă parte, unii cred că ducele si ducesa de Sussex vor alege ceva iesit din comun pentru primul lor copil.

SHARE