Roma. Băiețelul de 11 ani al unei românce, decedat în drum spre spital, din cauza blocajului din trafic

13 Apr 2019 | scris de Ioana Constantinescu

O româncă rezidentă în Italia a privit neputincioasă cum se stinge fiul său în vârstă de 11 ani, într-o maşina blocată în trafic, în zona metropolitană a Romei. 

  • Roma. Băiețelul de 11 ani al unei românce, decedat în drum spre spital, din cauza blocajului din trafic

Antonio, alături de mamă, Ioana, și o mătușa, se îndrepta către spitalul Bambin Gesu din Roma, unde urma să facă un control medical. Băiatul fusese adus de urgență la același spital, pe 2 aprilie, suferind de spasm laringian, și cum nici cortizonul administrat, și nici antibioticele nu avuseseră un efect pozitiv, urma să se investigheze cauza producerii acestuia

O criză respiratorie sau un șoc anafilactic a dus la decesul micuțului.

În momentul în care băiețelul a început să se simtă rău, mama și mătușa sa au cerut cu disperare ajutor, dar nu era nimic de făcut, avânt în vedere traficul infernal de pe breteaua ce leagă zona litorală metropolitană de capitala italiană. 

Au apelat la serviciul de urgență medicală, doi poliţişti motocicliști pornind în întâmpinarea ambulanţei, și încercând să îi deschidă drumul către locul în care se petrecea drama.

Chiar dacă ambulanţa a sosit în câteva minute după apel, a fost prea târziu pentru Antonio, medicii încercând să-l resusciteze, în zadar, 50 de minute, scrie ilgiornale.it

SHARE