Comunicat din Downing Street: Premierul Marii Britanii respira neasistat si nu are pneumonie

07 Apr 2020

Un comunicat de la cabinetul primului ministru britanic, Boris Johnson, care a fost internat aseara la Terapie Intensiva, din cauza infectiei cu coronavirus, precizeaza ca omul politic respira singur si nu are pneumonie.

  • Comunicat din Downing Street: Premierul Marii Britanii respira neasistat si nu are pneumonie

Purtatorul de cuvant al premierului afirma ca Johnson are o stare de spirit buna si starea sa de sanatate a fost stabila pe parcursul noptii, primind “tratament standard cu oxigen”. “Domnul Johnson nu a avut nevoie de ventilare mecanica, in ciuda zvonurilor aparute in acest sens”, a mai afirmat purtatorul de cabinei.

Totusi, doctori cu renume au afirmat ca simpla internare la Terapie Intensiva a premierului reprezinta o alarma si ca, de fapt, Johnson este foarte bolnav. IN ciuda asigurarilor venite din partea purtatorului de cuvant, exista mari temeri ca absenta lui Boris Johnson va perturba activitatea guvernului si nu vor fi luate din timp masuri pentru prevenirea crizei economice. Totodata, expertii mai spun ca Marea Britanie va fi grav lovita de pandemie, intrucat masurile de izolare sociala au fost adoptate prea tarziu, Johnson fiind initial adeptul imunitatii de grup, lasand locuitorii tarii sa circule fara restrictii.

SHARE