După ce s-au înfrumusețat în Coreea de Sud, chinezoaicele nu se pot întoarce acasă!

17 Noi 2018 | scris de Monica Nistor

Aproximativ 500.000 de chinezoiace apelează anual la chirurgia estetică pentru a-și remodela corpul. Destinația cea mai populară pentru acest sacrificiu adus pe altarul frumuseții - Coreea de Sud.

  • După ce s-au înfrumusețat în Coreea de Sud, chinezoaicele nu se pot întoarce acasă!

E și greu să faci față tentației reclamei, care spune că ești printre ultimele care s-ar gândi să facă o operație estetică și că doar trebuie să-ți alegi fața pe care ți-o dorești și să te programezi.

Numai că, după ce sunt ciopârțite, capsate, taiate, fracturate, hialuronizate, chinezoiacele uită un mic amănunt, esențial în procesul de verificare a identității la îmbarcarea către casă - personalul ce deservește securitatea aeroporturilor sud-coreene nu au absolut nicio modalitate prin care să le verifice identitatea.

Singurele documente ce le-ar fi scos din belea ar fi fost pașapoartele biometrice, pentru că fețele tinerelor, sau mai puțin tinerelor, din actele de identitate, nu au cum să semene cu varianta lor ”înfrumusețată” - umflată, tumefiată, bandajată, în urma vizitei bisturiului.

Poliția de frontieră sud-coreeană deja s-a obișnuit cu această rutină și și-au dat seama că, la fel ca și rănile, cu timpul totul va fi mai bine, inclusiv fețele de nerecunoscut ale pasagerelor...

SHARE