Cerșetoare cu peste un milion de euro în conturi!

25 Feb 2019

Destinul unei cerșetoare s-a sfârșit pe o bancă, unde a murit în urma unui atac de cord, pe strada pe care în fiecare zi, dizabilitățile sale îi îndemnau pe cei mai miloși dintre trecători să se milostivească de ea. 

  • Cerșetoare cu peste un milion de euro în conturi!

Ancheta desfășurată de polițiștii libanezi, pentru a evidenția cauzele decesului, nu a scos nimic neobișnuit la iveală, moartea sa survenind natural, în urma unui atac de cord.

Totuși, autoritățile libaneze au fost de-a dreptul șocate în momentul în care au descoperit 2.475 de lire sterline în pungile aflate lângă trupul femeii.

Și asta a fost de-abia începutul, pentru în conturile bancare ale cerșetoarei decedate se mai aflau depozite în valoare de 835.000 de lire sterline.

Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primește nimic... Cazul cerșetoarei din Beirut nu este decât unul dintr-o suită de altele, absolut asemănătoare. Așa că, decât să oferiți bani pe stradă cerșetorilor, mai bine îi donați organizațiilor umanitare, ce îi pot folosi pentru a avea grijă de cei mai defavorizați dintre noi!

SHARE