Ce s-a întâmplat cu o geantă cu 6.500 de dolari, uitată de o româncă într-un taxi din Bangkok

04 Mai 2019

Neatentă, o româncă a părăsit taxiul în care călătorise, uitând pe bancheta din spate a acestuia o geantă cu 6.500 de euro... 

  • Ce s-a întâmplat cu o geantă cu 6.500 de dolari, uitată de o româncă într-un taxi din Bangkok

Cum probabil se întâmplă de obicei, șoferul a ezitat câteva momente la granița dintre bine și rău, după care i-a contactat pe realizatorii unui post de radio de știri din capitala Thailandei, 91 FM, în speranța că mediatizând informația, proprietara genții va reintra în posesia ei.

"M-am bucurat foarte mult când am văzut suma imensă de bani pe care am găsit-o. 6500 de dolari! Dar imediat m-am gândit la proprietarul acesteia, mai mult ca sigur o turistă și la faptul că îi va fi foarte greu să se descurce aici fără acești bani", și-a motivat gestul șoferul de taxi.

Spre surprinderea tuturor, după câteva ore, proprietara genții, Gabriela Chirilă a luat legătura cu postul de radio pentru a reintra în posesia banilor pierduți. Fix la ora locală 13.30 de minute, la sediul postului de radio, românca l-a întâlnit și pe șoferul de taxi de bun simț, relatează stiridiaspora.ro.

SHARE