Ce nume va purta bebelusul lui Meghan Markle si al printului Harry?

08 Mai 2019

Spre disperarea multor englezi care au pariat pe nume mai “asezate”, precum Alexander sau Arthur, bebelusul de Sussex, asa cum este supranumit de publicatiile britanice, va purta doua prenume: unul dintre ele are cota la pariuri 100/1, iar pe celalalt… nu l-a ghicit nimeni.

  • Ce nume va purta bebelusul lui Meghan Markle si al printului Harry?

Archie Harrison Mountbatten – Windsor. Asa il va chema pe cel mai mic stranepot al reginei Angliei. Bebelusul nu va avea titlu regal, cum au verisorii sai, cei trei copii ai lui Kate si William, si va fi numit simplu Master Archie. Este posibil insa ca regina sa faca exceptie de la regula si sa-I confere micului Archie titlu regal.

Archie este un nume de origine germana, diminutivul de la Archibald, care inseamna viteaz, curajos. Iar cel de-al doilea pronume inseamna, desigur, fiul lui Harry.

Astazi, mai devreme, printul Harry si ducesa Maghen l-au prezentat pe fiul lor presei britanice, pentru ca imediat dupa aceea sa se intalneasca cu Regina Elisabeta si ducele de Edinburgh, Philip, veniti sa-l cunoasca pe bebelus. Tinerii parinti au cerut acordul au cerut acordul capetelor incoronate in privinta numelui, inainte de a-l face public.

SHARE