Când va naşte Ducesa de Sussex şi ce va fi băieţel, fetiţă sau... gemeni?

15 Ian 2019

Într-o vizită la Birkenhead, în suburbiile oraşului Liverpool (nord-vestul Angliei), Meghan şi Harry au petrecut 40 de minute salutând publicul venit să-i primească şi au răspuns unor întrebări privind naşterea bebeluşului regal, unul dintre cele mai aşteptate evenimente din Marea Britanie în acest an.

  • Când va naşte Ducesa de Sussex şi ce va fi băieţel, fetiţă sau... gemeni?

Meghan Markle a reuşit să iasă în evidenţă prin vestimentaţie, chiar dacă a renunţat la ţinutele sobre care o caracterizează. Ducesa de Sussex a avut cea mai colorată apariţie de până acum, inspirată de regretata Lady Di. 

”Meghan a spus că este însărcinată în şase luni şi că naşterea este prevăzută la sfârşitul lui aprilie, începutul de mai“, a dezvăluit pentru agenţia Press Association una din persoanele care a venit să salute cuplul regal, și care a avut o scurtă conversaţie cu ducesa. 

”Am întrebat-o dacă este fată sau băiat şi mi-a răspuns că nu ştie şi că şi-au dorit să fie o surpriză“, a declarat pentru aceeași sursă o fetiţă în vârstă de 9 ani.  
 
Casele de pariuri dau ca sigur faptul că Meghan va naște o fetiță, în timp ce există şi numeroase speculaţii, datorită burticii de gravidă foarte proeminente, că s-ar putea să apară chiar și o pereche de gemeni. 
 
 

SHARE