Andrei, șmecherul român, care a strâns 2 milioane de euro, vânzând mașini imaginare germanilor

01 Apr 2019

Un român, Andrei-Daniel T. a reușit să înșele un număr absolut incredibil de persoane, obținând  2 milioane de euro. Românul a fost prins și în cele din urmă și deferit justiției germane, relatează bild.de.

  • Andrei, șmecherul român, care a strâns 2 milioane de euro, vânzând mașini imaginare germanilor

Potrivit procuraturii, în peste 30 de cazuri, românul a oferit pe internet, la vânzare, mașini de lux, pe care eveident, nu le deținea, utilizând mai ales site-ul autoscout24.com. 

Andrei-Daniel T. își atrăgea clienții oferind discounturi de până la 10.000 de euro, unor mașini de lux pe care le oferea la vânzare pe internet  - Porsche Cayenne, Mercedes S 350, Audi Q7. 

Cei interesați de cumpărarea mașinilor, dădeau în avans o anumită sumă - peste 1,6 milioane de euro fiind vărsate în conturile bancare ale românului.

Înșelătoria a durat trei ani, timp în care poliția germană a adunat dovezi privind activitatea ilicită, având în vedere că românul își luase foarte multe măsuri de siguranță.

Abia în 2017 poliția a reușit să-l aresteze, însă românul spune că este nevinovat și că nu el, ci un partener de afaceri ar fi capul operațiunii. Poliția germană îl caută încă pe presupusul colaborator al românului.

SHARE