Al Pacino, părăsit de iubită. «E greu fii într-o relaţie cu cineva atât de în vârstă, fie el și Pacino!»

18 Feb 2020

După doi ani de relație, actriţa israeliană Meital Dohan a declarat că s-a despărţit de marele actor american Al Pacino, în vârstă de 79 de ani, declarând că este prea bătrân pentru ea. 

  • Al Pacino, părăsit de iubită. «E greu fii într-o relaţie cu cineva atât de în vârstă, fie el și Pacino!»

Într-un interviu pentru revista israeliană ”La'Isha“, Meital Dohan a explicat motivul despărţirii, același care n-ar fi trebuit nici să-i apropie - diferenţa mare de vârstă: 39 de ani. 

”E greu să fii într-o relaţie cu cineva atât de în vârstă, fie el şi Al Pacino. Am încercat să neg acest lucru. Diferenţa de vârstă este dificilă. În ciuda dragostei mele pentru el, relaţia noastră nu a rezistat“, a declarat actriţa israeliană.

În plus, întrebată dacă Pacino i-a făcut cadouri scumpe în timpul relaţiei, femeia l-a caracterizat pe american ca fiind zgârcit: ”Cum să spun în mod politicos că nu-i place să cheltuie bani? Mi-a cumpărat numai flori”.

Meital Dohan a mai spus că au rămas în relaţii de prietenie şi că a fost o onoare să fie iubita legendarului actor, scrie Daily Mail.

Ultima dată, Meital şi Al Pacino au fost văzuţi împreună la premiera din LA a filmului ”The Irishman“, în octombrie 2019.

Al Pacino nu a fost căsătorit niciodată. Înainte de Meital Dohan, el a avut înainte o relaţie de 10 ani cu actriţa argentiniană Lucila Solá.

Actorul are trei copii: gemeni în vârstă de 18 ani, din relaţia cu Beverly D'Angelo, care s-a încheiat în 2003, după o relaţie de şapte ani, şi o fată în vârstă de 30 de ani, din relaţia cu profesoara de actorie Jan Tarrant. 

SHARE