Un baietel de sase ani, intampinat cu ovatii de colegii de scoala, dupa ce s-a vindecat de cancer - video

12 Ian 2020

Sase ani are Oliver baietelul din Ohio care, in urma cu trei ani, a fost diagnosticat cu leucemie limfoblastica acuta, relateaza CBS News. Dupa ultima sedinta de chimioterapie, pustiul s-a intors la scoala, unde a fost asteptat cu ovatii de colegii din toate clasele. A mers drept si cu un zambet timid pe figura printre copii, iar evenimentul a fost extrem de emotionant.

In cei trei ani petrecuti mai mult in spital proceduri specifice si tratament chimioterapic, John Oliver Zippay a fost rar la gradinita si la scoala. Ultimele perfuzii i-au fost administrate in cea de-a treia zi de Craciun, in 2019, odata cu vestea cea buna ca este vindecat si poate duce o viata normala de-acum inainte.

In cei trei ani de tratament chimioterapic, John Oliver Zippay a fost rar la gradinita si la scoala. Ultimele perfuzii i-au fost administrate in cea de-a treia zi de Craciun, in 2019, odata cu vestea cea buna ca este vindecat si poate duce o viata normala de-acum inainte.

Drama familiei a inceput de Halloween, in 2016, cand baietelul si-a pierdut constienta si, in cadere, s-a lovit cu capul de tablia patului. Dupa analize, verdictul medicilor i-a cutremurat pe parintii lui Oliver: leucemie limfoblastica acuta. Tratamentul a fost dur, iar pustiul a suferit efecte secundare care nu i-au permis sa se dezvolte in ritmul celor de varsta lui, dar, cu multa rabdare si empatie din partea dascalilor de la scoala, copilul nu a ramas in urma cu materia. “Clasa a fost extrem de fericita cand a primit vestea ca Oliver revine la scoala”, a declarat pentru CBS Patrick Gannon, directorul scolii unde invata baiatul. 

Smiley, amendat pentru viteză și supus unui test pentru depistarea consumului de droguri - video
ANPC. Gel dezinfectant de mâini toxic, vândut în magazine