Tânăr de 19 ani, snopit în bătaie de o haită de taximetriști - video

11 Apr 2019

Un conflict soldat cu rănirea destul de gravă a unui tânăr de 19 ani a avut în noaptea de sâmbătă spre duminică, 7 aprilie, în vecinătatea lacului Brateş din Galaţi.

  • Tânăr de 19 ani, snopit în bătaie de o haită de taximetriști - video

Un tânăr de 19 ani a fost lovit cu pumnii şi picioarele timp de câteva minute de către un grup de taximetrişti chiar în seara în care îşi serba ziua de naştere.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, Robert şi-a aniversat ziua de naştere la un restaurant din Galaţi. După terminarea petrecerii, în jur de ora 4.30 duminică dimineaţă, tânărul de 19 ani a chemat un taxi.

Luase cu el o boxă, pe care a vrut s-o bage în portbagajul taxiului. Pentru că nu încăpea, băiatul a trântit de câteva ori capota, moment în care taximetristul l-a atenţionat că îi strică maşina.

Se pare că între cei doi a avut loc un schimb de replici, aşa că şoferul de taxi a chemat ajutoare prin staţie spunând că are probleme cu un client.

În scurt timp, şi-au făcut apariţia mai mulţi taximetrişti, dintre care cel puţin şapte l-au pus pe băiat la pământ şi l-au lovit cu bâte, pumni şi picioare în figură. 

Unul dintre taximetriști îl culcă la pământ pe tânăr şi începe să îl lovească cu pumnii, apoi cu picioarele, în special în zona capului şi cea abdominală. Ceilalţi taximetrişti îi urmează exemplul, astfel că timp de câteva minute tânărul s-a trezit sub un adevărat tir de pumni şi picioare.

La un moment dat, victima s-a ridicat şi a încercat să părăsească zona, dar taximetriştii l-au urmat, continuând să îl lovească. În învălmăşeala creată, tânărul şi-a scăpat telefonul pe jos, pe care ulterior nu l-a mai găsit, acesta fiind luat cel mai probabil de către unul dintre agresorii săi, iar mai multe bunuri care îi aparţineau au fost distruse.

Tânărul a fost internat în spital cu mai multe traumatisme şi va avea nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni. Poliţia a deschis un dosar în acest caz pentru lovire şi alte violenţe, furt şi distrugere. Până acum, doar unul dintre agresori a fost identificat.

În urma incidentului, poliţia a deschis dosar penal de lovire şi alte violenţe, dar şi de furt şi distrugere. În înregistrare se vede cum, la un moment dat, în timpul bătăii, tânărului îi cade telefonul mobil pe jos, aparatul fiind luat de unul dintre taximetrişti.

SHARE