Sunați la 112, nebunie în Parlament! PSD a închis ședința Camerei Deputaților, pentru a nu intra la vot revocarea lui Dragnea

05 Dec 2018

După ce a pierdut majoritatea în Camera Deputaților, PSD ține cu dinții de scaunul de președinte al forului legislativ al lui Liviu Dragnea.

  • Sunați la 112, nebunie în Parlament! PSD a închis ședința Camerei Deputaților, pentru a nu intra la vot revocarea lui Dragnea

Președintele de ședință de astăzi, Florin Iordache, a decis să închidă sesiunea de astăzi, după o pauză de consultări de 20 de minute, după ce opoziția a forțat revocarea din funcția de președinte a lui Liviu Dragnea.

Iordache a explicat că în lipsa altor solicitări, ședința a ajuns la final și a decis sistarea lucrărilor plenului.

”Stimați colegi, constat că nu au fost îndeplinite cerințele impuse de regulament. Constant că nu a fost propus nimic și în acest moment închid ședința. Vă mulțumesc mult", a spus Florin Iordache, în timp ce aleșii Opoziției reacționau vehement împotriva deciziei.

Liderii opoziției l-au înconjurat la prezidiu pe Florin Iordache pentru a-i cere explicați, care refuză să părăsească scaunul. Din sală s-a strigat ”Mădăline, ia scaunul, Mădăline!”, ”Sunați la 112!” și s-a cerut intervenția forțelor de ordine.

PNL anunță că este posibil să intre în grevă parlamentară.

Victor Ponta sustine că Liviu Dragnea stă închis in birou si blocheaza activitatea Camerei Deputatilor.

"Ne aflam undeva prin februaire 2012, ca lumea nu mai tine minte, am depus cererea de revocare a Robertei Anastase in februarie si am reusit in iunie. Se va intampla si revocarea domnului Liviu Dragnea ca e inevitabil. Daca ar avea voturi ar supune la vot. Va fi o bataie de durata (..) si probabil in martie, apriilie va veni un presedinte al Camerei Deputatilor care sa existe.

Domnul Dragnea sta inchis in buncar acolo , nu vine sa isi exprime punctul de vedere. Cei de la PNL si USR au zis ca plenul e suveran, cat timp ai voturi mai multe in plen, ai dreptul sa decizi ceea ce discuti si sa supui in plen. In acest moment se pare ca nu mai exista o majoritate ca daca ar exista se ar supune la vot", a declarat Victor Ponta la Parlament.

SHARE