Cum arată sânii unei paciente care susţine că a fost operată de falsul chirurg estetician Matteo Politi

06 Feb 2019

Doctorul Radu Ionescu, şeful Secţiei de Chirurgie Plastică de la Spitalul de Chirurgie Plastică şi Ortopedie Medlife, a publicat pe contul său de Instragram un clip video în care prezintă cazul unei foste paciente a falsului chirurg italian, Matteo Politi, care a ajuns să aibă probleme de sănătate după o operaţie la sâni.

  • Cum arată sânii unei paciente care susţine că a fost operată de falsul chirurg estetician Matteo Politi

”Situația acestui impostor este mult mai gravă decât a prezentat-o presa. Și aici mă refer la mutilările pe care le-a efectuat în urma practicării medicinei fără drept”, spune doctorul Radu Ionescu.

Doctorul estetician relatează că una dintre pacientele falsului medic italian Matteo Politi s-a prezentat la cabinetul său pentru a încerca să rezolve ”situația lăsată de impostor”, o mutilare în urma unei operații de augmentare cu mastopexie.

”Pe lângă rezultatul dezastruos estetic pe care îl are, are şi o complicaţie locală care se numeşte necroză de areolă. Practic, în urma actului chirurgical se întrerupe vascularizaţia zonei pigmentare a sânului, determinând la nivelul acesteia o zonă cicatricială, mutilantă, extrem de greu de rezolvat chirurgical într-un timp ulterior”, a declarat doctorul Ionescu. 

De asemenea, medicul a mai explicat și despre faptul că în cazul prezentat pacienta trebuie să aștepte un an de zile până se vor  încerca niște manevre chirurgicale de reconstrucție a zonei. Dacă manevrele chirurgicale nu vor avea rezultate, se va încerca remedierea situației locale printr-un tatuaj. 

 

 

 

 

 

SHARE