Prima reacție a 'esteticianului' cu opt clase: Avocata, plătită cu o sumă considerabilă, mi-a zis că pot profesa în România!

05 Feb 2019

Băiatul care parca mașini în Italia și care a fost primit cu brațele deschise de clinicile bucureștene ca fiind o somitate în domeniul chirurgiei plastice, Matteo Politi, a oferit prima reacție în scandalul declanșat de dezvăluirea făcută de cotidianul Libertatea.

  • Prima reacție a 'esteticianului' cu opt clase: Avocata, plătită cu o sumă considerabilă, mi-a zis că pot profesa în România!

Evident, tipul care nu are decât opt clase, dar cu cevainteligență, are destulă șmecherie să se îndepărteze discret de orice formulă de vinovăție ar putea fi acuzat. 

"Lucrurile despre care mass-media scrie în momentul de față sunt cele care s-au întâmplat în Italia, acolo unde cazul a fost închis și de acolo au plecat toate poveștile.

Când am venit în România, am dat documentele originale cu tot cu parafă unui avocat care, plătit cu o sumă considerabilă, a întreprins toate procedurile necesare pentru ca toate hârtiile mele să fie recunoscute și au fost astfel obținute toate avizele de către ministerele aferente, cărora le-am plătit, am chitanțe și, astfel, mi-au eliberat toate documentele și actele pentru a lucra în România.

După aceea, avocata mi-a zis că am toate actele necesare pentru a profesa în România. Pot folosi numele de Matthew Mode, am primit o scrisoare de la un notariat din România care îmi permite să folosesc acest nume" a declarat Matteo Politi, pentru SpyNews.

SHARE