Irina Binder, mesaj emoţionant după moartea Emmei Neagu: Am admirat-o, am plâns. Învăţăm ceva din povestea ei?

14 Apr 2019

Irina Binder a ținut să o elogieze pe Emma Neagu, gimnasta care a oferit o lecţie de viaţă la ”Românii au talent“, și care a pierdut lupta cu cancerul osos la numai 15 ani. 

  • Irina Binder, mesaj emoţionant după moartea Emmei Neagu: Am admirat-o, am plâns. Învăţăm ceva din povestea ei?

Emma Neagu a murit pe 7 aprilie din cauza cancerului osos, boală cu care a fost diagnosticată în anul 2017. Născută şi crescută în Canada, Emma a devenit cunoscută şi apreciată şi în România odată cu participarea sa la concursul ”Românii au talent“, unde a emoţionat prin optimism, tărie de caracter şi pasiunea sa pentru dans şi gimnastică, care a ajutat-o să treacă peste orice barieră fizică. 

Vestea tristă a stârnit şi o reacţie din partea scriitoarei Irina Binder, care a transmis un mesaj pe Facebook. 

”Am plâns impresionată de această fetiţă care a ales să-şi amputeze piciorul doar pentru a putea dansa şi am admirat-o pentru că nu a renunţat la visul ei, pentru forţa incredibilă, pentru seninătatea ei. Şi am plâns aflând că a murit.

O lecţie de viaţă incredibilă. Şi noi? Învăţăm noi ceva din povestea ei? Învăţăm noi să fim recunoscători pentru fiecare secundă de viaţă, pentru fiecare şansă, pentru oamenii buni? Învăţăm noi să fim mai buni, să trăim frumos viaţa atât de preţioasă?“, a fost mesajul postat de Irina Binder pe pagina sa de Facebook. 

SHARE