Cum frica de nevastă te face să uiți de camerele de supraveghere, care te dau de gol! - video

14 Mar 2019

Un bărbat de 34 de ani, din Iaşi, este cercetat de inducerea în eroare a organelor judiciare după ce a construit scenariul unei tâlhării în care a fost  propria sa victimă.

  • Cum frica de nevastă te face să uiți de camerele de supraveghere, care te dau de gol! - video

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, în noaptea de 8 spre 9 martie, o femeie din municipiu a sunat la 112 şi a anunţat că soţul ei ar fi fost bătut pe scara unui bloc din oraș și i s-ar fi furat 1.100 de lei.

”În urma sesizării, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Din cercetările efectuate ulterior de către poliţişti, s-a constatat faptul că, bărbatul de 34 de ani, ar fi determinat-o pe soţia sa să sesizeze instituţiile competente cu privire la faptul că, în timp ce el s-ar fi aflat în scara blocului, ar fi fost victima unei infracţiuni de tâlhărie calificată. Fiind audiat, bărbatul a susţinut faptul că ar fi fost victima infracţiunii”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Polițiștii au ajuns rapid la concluzia că ceea ce susținea bărbatul erat fals şi că și-ar fi înscenat totul. Ceea ce l-a dat de gol pe bărbat a fost imaginile de pe camerele de supraveghere, care l-au surprins în plină acțiune, fără să ştie că a fost filmat.

”Cercetările continuă, subcoordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsurilor legale ce se impun”, au mai precizat reprezentanţii Poliţiei.

SHARE