Chirurgul cu opt clase, prins la frontiera de politistii romani, cand incerca sa paraseasca tara

06 Feb 2019

“Medicul” italian a fost prins de politistii romani de frontiera, cand incerca sa paraseasca tara cu un tren cu destinatia Budapesta, spun reprezentantii Politiei de Frontiera. Oficiali ai Politiei Capitalei au declarat, pentru Hotnews.ro, ca fugarul va fi adus in Bucuresti, la Sectia 4 Politie, in vederea audierii.

  • Chirurgul cu opt clase, prins la frontiera de politistii romani, cand incerca sa paraseasca tara

Italianul nu a opus rezistenta atunci cand a fost retinut.
 

Comunicatul Poliției Române de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici, judeţul Arad, au depistat un cetăţean italian căutat de autorităţile române într-un dosar de înşelăciune.

În data de 6.02.2019, ora 6.11, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici (feroviar), I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio, pe relaţia Bucureşti - Budapesta, numitul M. P., în vârstă de 38 de ani, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu un paşaport italian.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emisă o alertă, având ca obiect punerea in aplicare a unui mandat de aducere emis de către autorităţile române, persoana în cauză fiind cercetată într-un dosar de înşelăciune.

Cetăţeanul italian urmează a fi predat în cursul zilei unei echipe operative din cadrul Poliţiei Române, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

 

SHARE