Andreea Bălan: 'Trăim într-o ţară în care drama are mai mult succes şi dacă nu plângi pe la TV, înseamnă că nu ai păţit nimic şi e totul o făcătură'

10 Mar 2019

Andreea Bălan a răspuns pe pagina sa de Facebook celor care au criticat-o pentru apariția sa la televiziune imediat după externare, în emisiunea Xtra Night Show, la Antena 1, fiind acuzată că s-ar preface și că a construit mediatic drama prin care a trecut, având în vedere atitudinea jovială și fotografiile în care apare zâmbind.

  • Andreea Bălan: 'Trăim într-o ţară în care drama are mai mult succes şi dacă nu plângi pe la TV, înseamnă că nu ai păţit nimic şi e totul o făcătură'

Bălan a publicat o imagine făcută, potrivit ei, în spital, după ce și-a revenit din stopul cardio-respirator suferit în timpul naşterii, ca urmare a unei complicaţii grave. 

În mesajul care însoțește imaginea, Andreea Bălan mărturisește că nu i-a fost uşor să vorbească despre momentul prin care a trecut ”cu zâmbetul pe buze“, în cadrul emisiunii TV de la Antena 1, televiziune la care lucrează de şapte ani, şi spune despre ea că ”a fost întotdeauna foarte puternică“. 

”Aceasta este o poză făcută la câteva ore după ce mi-am revenit din stopul cardio-respirator şi totodată e cu puţin timp înainte să dau interviu la XNS (Antena 1 cf. ctr de 7 ani).

Nu mi-a fost uşor să stau aşa cu gura până la urechi şi pe canapea, dar întodeauna am fost foarte puternică şi indiferent de ce a fost în sufletul meu, sau de ce dureri fizice am avut, eu am zâmbit şi am mers înainte. 

Dar, din păcate, trăim într-o ţară în care drama are mai mult succes şi dacă nu plangi pe la TV şi nu te vaiţi, înseamnă că nu ai păţit nimic şi e totul o făcătură.

De-a lungul vieţii am trecut prin multe drame, dar atât timp cât am putut să zâmbesc amar şi să nu-mi arăt durerea, am făcut-o şi am mers cu capul sus mai departe.

Cei care au lăsat comentarii mai puţin plăcute ar trebui să înveţe din asta... şi să ştiţi că noi, ăştia de pe la TV, avem o inimă totuşi, că de-aia se mai opreşte din când în când...“, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

SHARE