Adina Alberts a colaborat cu escrocul care se dădea medic estetician: La nivel de discuţie medicală omul este strălucit

05 Feb 2019

Cotidianul Libertatea a dezvăluit că un italian cu doar opt clase care a pretins că este chirurg plastic renumit a reușit să facă mai multe operații la clinici private din Capitală. Bărbatul a primit în Italia o condamnare de un an şi jumătate cu suspendare pentru o infracţiune similară.

  • Adina Alberts a colaborat cu escrocul care se dădea medic estetician: La nivel de discuţie medicală omul este strălucit

Într-o intervenţie telefonică la postul B1 TV, chirurgul estetician Adina Alberts a vorbit despre escrocul italian, pe care l-a întâlnit şi cu care a şi colaborat până în momentul în care comportamentul profesional al acestuia i-a trezit anumite suspiciuni.

Ea a precizat că a intrat la bănuieli după ce a văzut cum acţiona falsul medic în sala de operaţii. Cu toate acestea, spune că, la nivel de discuţie în domeniul medical, Matteo Politi ”era strălucit“ şi putea induce foarte uşor în eroare oamenii.

”Au fost câteva suspiciuni. L-am văzut cum se mişca în sala de operaţii, am avut câteva discuţii. Să ştiţi că la nivel de discuţie medicală omul este strălucit, te induce în eroare când stai de vorbă cu el în domeniul medical, n-ai niciun dubiu. Eu nu am avut niciun dubiu, discutând cu el diverse proceduri medicale, că el nu este medic, că nu este chirurg plastician.

Ulterior, au început să apară nişte suspiciuni în momentul în care l-am văzut, de exemplu, cum injectează, cât de mare grijă are de sterilizarea instrumentarului şi felul în care păstrează sterilitatea atunci când face un act medical.

Uşor, uşor şi eu, şi asistentele mele ne-am dat seama că ceva e în neregulă. El înşela în mai multe privinţe pe cei din jur, nu numai prin faptul că a declarat că este medic şi nu e“, a declarat Alberts. 

De asemenea, Adina Alberts mai susţine că ea este cea care a sesizat atât Poliţia, cât şi Colegiul Medicilor în urmă cu mai multe luni. 

SHARE